FacebookInstagram

Aankoop

Aankoopservice

Met onze aankoopservice hebben wij, voor onze cliënten, al veel geld en leed kunnen besparen. Een uitgave van al gauw enkele tonnen, brengt grote risico’s met zich mee; is de gevraagde prijs wel de juiste? Hoort die scheve vloer bij deze oude woning? Blijft dat vrije uitzicht gehandhaafd? Is de woning inderdaad groter dan overige panden in de straat? Wat hebben de recent verkochte, vergelijkbare panden in de straat opgebracht? Hoe aardig zijn de buren eigenlijk? Hoe zit het met asbest in de woning en een eventuele olietank?

Zo zijn er nog vele andere belangrijke vragen, waarop u een eerlijk en kundig antwoord verdient. Als wij u begeleiden bij de aankoop van uw droomhuis, zullen wij iedere vraag beantwoord krijgen, alvorens u de koopovereenkomst tekent.

Krachtig en genuanceerd

Wij overzien de woningmarkt en kennen alle valkuilen. Tevens zullen wij u met twee benen op de grond houden, als wij merken dat de “verliefdheid” de overhand krijgt. Met onze nuchtere en deskundige blik, zullen wij u een hoop geld besparen. Krachtig en genuanceerd onderhandelen met de juiste toonzetting is een belangrijk onderdeel van onze aankoopbegeleiding. Daarnaast krijgt u een duidelijk beeld van de extra kosten, welke op uw af komen om van de aangekochte woning uw droomhuis te maken.

Enthousiast geworden?

De aankoopcourtage is een investering in een probleemloze en scherpe aankoop van uw woning, welke u dubbel en dwars terugverdient! Ervaar onze deskundigheid. Wij werken met een vast aankooptarief, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent; Geen verrassingen achteraf! Tevens werken wij op basis van “no cure, no pay”. Mochten wij er niet in slagen om een droomwoning voor u te vinden, hoeft u geen courtage te betalen.