FacebookInstagram

Verkoop

Een nieuwe toekomst

De verkoop van een woning is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis. Dat is niet zo vreemd. Als u verhuist, sluit u een fase in uw leven af. U verlaat een plek waar u misschien veel heeft meegemaakt, waar u lief en leed heeft gedeeld of waar vele herinneringen zijn gemaakt. Voor u ligt een nieuwe toekomst, maar mogelijk ook enige onzekerheid.

Wij weten wat de markt beweegt

Bij zo een grote verandering is het prettig om te kunnen vertrouwen op een zakelijke en deskundige adviseur. Van Wijk Makelaars verstaat de kunst van succesvol verkopen als geen ander. Wij weten wat de markt beweegt en waar uw beste kansen liggen. Wij bieden de houvast en zekerheid, die u op dat moment goed kunt gebruiken.

Van Wijk Makelaars beschikt over een tot in detail uitgedacht succesvol verkoopplan, dat op maat gemaakt wordt voor uw woning. Immers iedere woning behoeft een andere aanpak.

Wij nemen je zorg uit handen

Wat maakt uw woning tot een unieke kans voor een koper? Hoe springt uw woning eruit ten opzichte van alle andere te koop staande woningen? Wat is een tactisch handige vraagprijs? Wat kunt u aan uw woning veranderen om het beste verkoopresultaat te krijgen? Waarom is een bezichtiging meer dan een rondje door de woning heen lopen?

Op deze vragen en uiteraard op nog vele anderen hebben wij het passende antwoord. Heerlijk om deze zorg aan ons uit handen te kunnen geven, met het vertrouwen op een perfect resultaat!

Enthousiast geworden?