FacebookInstagram

Over ons

Een tikje eigenwijs

Een actief en misschien tikje eigenwijs, no nonsens kantoor van deze tijd. Al ruim 50 jaar een betrouwbare partner voor het kopen, verkopen en taxeren van woningen in de regio Eemland.

Loop eens bij ons binnen

Wij zijn gevestigd in het gezellige winkelcentrum van Soest-zuid in een modern pand met een bijzondere uitstraling. Loop eens bij ons binnen en ervaar onze klantvriendelijkheid, het vermogen om met u mee te denken en onze wijze van presenteren van objecten.

Wij staan voor vakkennis en spreken uw taal. Onze beëdigde makelaars kunnen u uitstekend begeleiden bij uw zoektocht of adviseren over verkoop.

Zie het inschakelen van ons kantoor als een investering in een probleemloze transactie, met optimale voorwaarden en een prijs die u nooit had kunnen bedingen.

Ons werkgebied

Onze lokale kennis, is onze kracht. Daarom is ons werkgebied (Soest, Soesterberg, Baarn, Amersfoort en Leusden) gelimiteerd, zodat wij u écht tot in detail kunnen informeren over alle lokale ontwikkelingen.

Sociaal betrokken

Als makelaarskantoor vinden wij het belangrijk om sociaal betrokken te zijn bij het mooie dorp Soest. Zo sponsoren wij onder andere de jeugd van Tennisvereniging Soest-zuid. Ook leveren wij een bijdrage aan het unieke openlucht theater “Cabrio”, waar vele bijzondere optredens gegeven worden en mooie herinneringen gemaakt worden.

Werkwijze

Bij verkoop van een woning werken wij met een handige online klantentool (move.nl), waarmee we eenvoudig én veilig documenten en gegevens kunnen uitwisselen met onze klanten (zowel met kopers als verkopers). Mogen wij uw woning verkopen dan ontvangt u bericht van ons om uw persoonlijke dossier op te starten. U vindt hier de lijst van zaken en de vragenlijsten van de woning om in te vullen. U kunt eenvoudig alle documenten uploaden en via Move.nl blijft u op de hoogte van de bezichtigingen. Is uw woning verkocht, dan koppelen we de koper, notaris en taxateur aan de woning, zodat deze naadloos over alle relevante gegevens kunnen beschikken.

Duurzaamheid

De wereld verandert in een hoog tempo en daar willen wij onze ogen niet voor sluiten. Wij dragen graag ons steentje bij aan een beter en toekomstbestendig leefklimaat. Dit doen wij door regelmatig bezichtigingen te doen op de fiets. Wij rijden een elektrische auto en ons kantoorpand is voorzien van zonnepanelen en led verlichting.

Alex van Wijk

De bevlogen eigenaar (sinds 1995), gemotiveerd tot op het bot. Hij is de 2e generatie in het familiebedrijf, dat sinds 1969 in actief is in Soest en omstreken. Vindt het leuk om creatief in oplossingen te denken en weet goed wat hij wil. Hij geeft duidelijke en directe adviezen en staat voor zijn eerlijke mening. Zijn conditie houdt hij op peil met zijn racefiets; naast zijn gezin het extra kind in huis.

Nathaly van Wijk

Nathaly is sinds 1995 multifunctioneel inzetbaar voor Van Wijk Makelaars. Buiten gaat zij als makelaar op pad en binnen is zij ons organisatorisch talent. Een echte spin in het web. Door het aanbrengen van een goede structuur en tijdig te anticiperen zorgt Nathaly ervoor dat nagenoeg alles vlekkeloos verloopt. Met haar Brabantse inslag maakt zij van elke dag een feestje.
Ze houdt graag alle ballen in de lucht, ook met hockey, tennis en golf.

Mérion van Asch

Als geboren Soestere kent ze elke hoek van dit mooie dorp. Wat zijn wij blij dat Mérion gekozen heeft voor ons team. Met haar commerciële en flexibele werkwijze, schakelt zij gemakkelijk tussen koper en verkoper. Geen stress voor haar, zelfs onder grote druk zult u Mérion altijd treffen met een enthousiaste lach. Als ze niet aan het werk is, zien we haar op het hockeyveld en geniet ze van de Loosdrechtse plassen.

Olga Markx

Na 20 jaar ervaring in de verzekeringswereld zijn wij blij dat Olga de overstap naar de  makelaardij heeft gemaakt. Dossiers zijn bij haar altijd tip top in orde. Met haar geduld en klantvriendelijkheid vindt u een goed luisterend oor. In haar vrije tijd kunt u Olga vinden op de wandelpaden van de mooie Soesterse natuur.

Enthousiast geworden?